Rakennussuunnittelu yksityisille ja yrityksille Tervolassa ja muualla Lapissa

Ota yhteyttä!

Tervolasta käsin koko Lapin alueella palvelevan Eetu Pulkkinen Oy:n erikoisosaamista on rakennussuunnittelu. Suunnittelemme taloja ja muita rakennuksia erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Hoidamme suunnittelutyöt asiakkaille aina omakotitalo- ja mökkirakentajista yritysasiakkaisiin ja julkisen sektorin toimijoihin. 

Kysy rohkeasti lisää rakennussuunnittelusta ja kerro, minkälaista rakennusprojektia kaavailet. Avullamme starttaat rakennushankkeen onnistuneesti – ja viet sen loppuun turvallisesti ja varmasti.

Rakennussuunnittelu ja työmaavalvonta saman katon alta

Suunnittelemme erilaiset rakennukset asiakkaiden toiveiden mukaan toteutettavina tilaustöinä.

Voit tilata meiltä suunnitelman esimerkiksi:

  • Omakotitaloon

  • Mökkiin tai vapaa-ajan asuntoon

  • Varastorakennukseen

  • Erilaisiin piharakennuksiin

  • Konehalliin.

Rakennussuunnittelun lisäksi voit tilata kauttamme myös vastaavan työnjohtajan palvelut sekä pääsuunnittelijan palvelut. Vastaavana työnjohtajana takaamme, että projekti pysyy aikataulussa ja lopputulos on laadukas. 

Palveluihimme kuuluu lisäksi esimerkiksi vastaava työnjohto sekä erilaisten töiden ja materiaalien kilpailutus – kysy lisää!

Lue lisää palveluista

Korjausrakentamisen asiantuntija palveluksessasi

Eetu Pulkkinen Oy palvelee sekä uudis- että korjausrakentamiskohteissa. Jos siis haaveilet vanhan talon tai osakkeen peruskorjauksesta, kylpyhuoneremontista tai muusta korjaustyöstä, voit antaa korjausrakentamisen suunnittelun huoletta minulle. Takaan ammattitaitoisen suunnittelun, joka huomioi uuden ja vanhan yhdistämisen sekä kaikkien rakennusmateriaalien ja aineiden soveltumisen kyseiseen korjaukseen. Pystymme myös kilpailuttamaan ja valvomaan toteutettavat kohteet.

Asiakkaan kanssa keskustelemalla löydämme parhaat ratkaisut ja toimivimmat ideat vanhan kiinteistön tai osakkeen remontoimiseen. Ota rohkeasti yhteyttä niin räätälöidään sinun tarpeidesi mukainen remontti!