Työmaavalvonta ja vastaavan työnjohtajan palvelut Tervolasta käsin koko Lappiin

Kysy lisää tai pyydä tarjous

Eetu Pulkkinen Oy tarjoaa rakennussuunnittelun ja työmaavalvonnan ohella monia muitakin rakentajille tarpeellisia palveluita. Palvelualueemme yltää Tervolasta koko Lapin alueelle.

Tehtävämme on valvoa, että rakennusprojekti etenee suunnitellusti. Saat kauttamme muun muassa seuraavat palvelut:

  • Pääsuunnittelijan tehtävät

  • Vastaavan työnjohdon

  • Työmaavalvonnan

  • Rakennustyön tarkkailijan tehtävät

  • Rakennustyön kilpailutuksen.

Jos suunnittelet rakennusprojektia, ota meihin yhteyttä mahdollisemman varhaisessa vaiheessa – näin saat ammattiavun projektiisi alusta asti. Palvelemme mielellämme kaikenlaisia rakentajia yksityisistä yrityksiin.

Vastaavan työnjohtajan tehtävät

Rakennusprojekti ei voi startata ennen kuin hankkeelle on määrätty vastaava työnjohtaja. Pääsuunnittelijan tavoin vastaavaa työnjohtajaa tarvitaan heti projektin alusta alkaen, ja työnjohtajan tehtävänä on varmistaa töiden turvallinen ja suunnitelmien mukainen eteneminen.

Vastaava työnjohtaja pitää huolen, että rakentamisen määräyksiä noudatetaan ja että mahdollisiin puutteisiin tai ongelmakohtiin reagoidaan saman tien – ja takaa näin laadukkaan rakentamisen.

Lue rakennussuunnittelusta

Pääsuunnittelijan palvelut

Pääsuunnittelijat ovat rakentajien tärkeitä luottohenkilöitä rakennustyömaalla. Pääsuunnittelijan on hyvä olla mukana rakennusprojektissa heti alkumetreiltä asti, sillä ammattilaisen näkökulma auttaa tärkeiden valintojen ja ratkaisujen tekemisessä. Pidämme yhteyttä erilaisiin viranomaisiin ja huolehdimme, että rakennusprojekti on lakien ja määräysten mukainen.

Pääsuunnittelijan tehtävät vaativat rakennusalan koulutusta, ja yrityksessämme sinua palvelee kokenut rakennustekniikan insinööri.